​Ring til os

Medarbejdere​

Dyrlæge ​Johanne Cæsar Juul

j-300x200

Ejer af Rebild Hestepraksis. Jeg err uddannet dyrlæge i 2004 og fagdyrlæge vedr. sygdomme hos hest i 2010. Jeg har arbejdet specialiseret med heste siden hun dimitterede og har været ansat på Landbohøjskolens Hestehospital i 2 år og derefter i flere store hestepraksis.

Efteruddannelse har bestået af flere tandkurser samt rehabilitering af sportsheste, herunder udredninger for nedsat præstation i form af haltheder, luftvejsproblematikker og mavesår.

Jeg fungere som syn og skønsmand i retssager, og er medlem af hestedyrlægernes bestyrelse under Den Danske Dyrlægeforening. 

I 2011 startede jeg Rebild Hestepraksis ud fra ønsket om mere tid til hver hest, så hesten og de problemer den må have behandles professionelt og disse følges op. Der skal være tid til dialog og sparring med hestens primære personer; ejer, rytter, smed, massør, kiropraktor etc. Det øger hestens velfærd og giver rytteren en glad og arbejdsvillig hest.

Også fritiden er fyldt med heste da jeg er mor til en juniorrytter der rider dressur på landsplan ligesom jeg selv rider på daglig basis. Vi avler også i det små og har været så heldige at have avlet en hingst der opnåede kåring i DV.

Følg os på Facebook​

Skovhusvej 38, 9574 Bælum