Medarbejdere​

Johanne startede Rebild Hestepraksis i 2011 efter mange års erfaring ved andre store dyreklinikker. Hun havde en vision om at lave en hesteklinik, med nærvær og omsorg samt tid til den enkelte hesteejer/hest, men samtidig hvor fagligheden var i top. 

Vi råder over store mængder specialiserede udstyr af moderne og høj kvalitet, så vi kan hjælpe med at stille diagnosen på netop din hests problem. Vi har et tæt samarbejde med højspecialister samt de større og døgnbemandede hospitaler, hvis behovet opstår for indlæggelser, operationer i fuld narkose eller udvidet diagnostik såsom MRI og CT scanninger. 

Vi tager os også tiden til at have tværfaglige samarbejder, hvor vi hjælper dig som hesteejer med at have den røde tråd i din(e) hest(e)s problemer via dialog med hestens ejer, rytter, underviser, smed, sadelmager, massør etc.

Rebild Hestepraksis består af ejeren dyrlægen Johanne Cæsar Juul, dyrlægeassistenten Emma Dybkjær og staldmedhjælperen Sara Skov Hansen.

Mød vores team​

​Kontakt os for tidsbestilling

Vil du høre mere om de behandlinger, vores hestedyrlæge tilbyder, eller ønsker du at bestille en tid, så er du velkommen til at kontakte os. ​

Du kan enten ringe til os på telefon 51 34 78 70 eller ved ikke-akut dyrlægehjælp skrive til vores e-mail rebildhestepraksis@mail.dk. ​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

REBILD HESTEPRAKSIS v/ Johanne Juul 

Skovhusevej 38, 9574 Bælum

Klik her for rutevejledning

CVR: 39255863

Kontakt os

Telefon: 51 34 78 70

SMS: 25 15 78 70

E-mail: rebildhestepraksis@mail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 09.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.