​Ring til os

Medarbejdere​

Dyrlæge ​Johanne Cæsar Juul

j-300x200

Ejer af Rebild Hestepraksis. Er uddannet dyrlæge i 2004 og fagdyrlæge vedr. sygdomme hos hest i 2010. Har arbejdet specialiseret med heste siden hun dimitterede og har været ansat på Landbohøjskolens Hestehospital i 2 år og derefter i flere store hestepraksis.

I 2011 startede hun Rebild Hestepraksis ud fra ønsket om mere tid til hver hest, så hesten og de problemer den må have behandles professionelt og disse følges op. Der skal være tid til dialog og sparring med hestens primære personer; ejer, rytter, smed, massør, kiropraktor etc. Det øger hestens velfærd og giver rytteren en glad og arbejdsvillig hest.

Også fritiden er fyldt med heste da Johanne rider dressur på Prix Sct George niveau.

Dyrlæge Anne Vedel Christoffersen

dyrlægevedel

Ansat hos Rebild Hestepraksis Juli 2017. 

Uddannet dyrlæge januar 2016, med speciale i anæstesi komplikationer hos heste. Under studiet har heste fyldt meget, bla. på udvekslingsophold på Norges Veterinærhøgskoles Hesteavdeling og som frivillig dyrlæge i Mellemamerika.

Har arbejdet som stutteridyrlæge i udlandet og i blandet praksis med fokus på heste.

Har særlig interesse i tandpleje, reproduktionsarbejde og sårheling, men er interesseret i alle aspekter af hestepraksis. 

Anne har redet military og dressur på middelsvært niveau, men lige nu består ridningen mest af skovture, mens klatring og skiløb fylder mere.

Følg os på Facebook​

Skovhusvej 38, 9574 Bælum

Rebild Hestepraksis ApS
Skovhusevej 38
9574 Bælum