Avanceret Tandarbejde

​Ved Rebild Hestepraksis laver vi almindelige mundhuleundersøgelser, tandraspninger, røntgenundersøgelser, ekstraktion af fortænder og ulvetænder, behandling af diastemer osv. men vi kender også vores begrænsninger - for man kan ikke være eksperter i alt!

Derfor har vi har et stærkt samarbejde med Hestetandklinikken, som er landets førende eksperter inden for tandarbejde hos heste. Når uheldet er ude, og vi skal bruge ekstra ekspertise til fx bihuletændelse, fyldninger, tandrodsbetændelse og avancerede diastem problemer, så kommer Nicolaj fra Hestetandklinikken og assisterer os. Vi laver opsamlingsdage på vores klinik, så du ikke skal køre så langt med hesten, men stadig får den største ekspertise til behandling af din hests problem.

Hestetandklinikken gennemser også samtlige røntgenbilleder af tænder vi tager, så svarene I får er af størst kvalitet. Vi fagligt sparer også jævnligt med dem om de patienter, som er lidt udenfor normalen.

​Kontakt os for tidsbestilling

Vil du høre mere om de behandlinger, vores hestedyrlæge tilbyder, eller ønsker du at bestille en tid, så er du velkommen til at kontakte os. ​

Du kan enten ringe til os på telefon 51 34 78 70 eller ved ikke-akut dyrlægehjælp skrive til vores e-mail rebildhestepraksis@mail.dk. ​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

REBILD HESTEPRAKSIS v/ Johanne Juul 

Skovhusevej 38, 9574 Bælum

Klik her for rutevejledning

CVR: 39255863

Kontakt os

Telefon: 51 34 78 70

SMS: 25 15 78 70

E-mail: rebildhestepraksis@mail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 09.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.