Vagtdækning​

​Når uheldet er ude, står vores vagtkreds til akut rådighed for vores klienter 24 timer i døgnet 365 dage om året.

I vagten er tilliden til dyrlægen altafgørende, og som kunde hos os, er du altid sikret adgang til et team af kompetente hestedyrlæger. Dette er et loyalitetsbånd mellem hesteejer og dyrlæger, og døgnvagt skal betragtes som en service overfor vores faste klienter. Man kan kalde det en VIP ordning.

I vores vagtkreds er du fast klient, når dyrlæger fra vagtkredsen vaccinerer hesten hvert år eller har tilset hesten indenfor det sidste år.

For få år tilbage brugte hesteejere oftest den nærmeste lokale dyrlæge til vaccination, rådgivning og behandling af hesten. De seneste år har der været en stigende tendens til at nogle dyrlæger tilser hesten indenfor normal arbejdstid, men ikke stiller et akut og ofte dyrt beredskab til rådighed. Det kan skyldes at dyrlægen kommer fra en anden landsdel eller at dyrlægen udelukkende ønsker at arbejde indenfor normal dag tid, uden at lade sig forstyrre af akut opstået sygdom eller tilskadekomst.

Planlagte besøg er mere effektive for dyrlægen, men efterlader ejeren uden sikkerhed for hjælp i en akut situation.

Vores vagtkreds oplever derfor et stigende antal henvendelser fra hesteejere som står uden veterinærhjælp i vagten. De er ikke faste klienter hos os, men Dyreværnsloven og vores dyrlægeløfte forpligter os til at tilse og behandle alvorligt syge heste.

Vi gør derfor opmærksom på, at vi tillægger et beredsskabshonorar på kr 2537,50 + moms til klienter der ikke betjenes af vagtkredsens dyrlæger i dagtiden. Dette tillæg er udover vores vagttillæg som imellem kl 16 og kl 22 er 100% og imellem kl 22 og kl 08 er 200%.

På alle vagtbesøg tillægges 500 kr + moms i køretidshonorar udover alm kørsel.

Vi gør endvidere opmærksom på, at i forbindelse med vagtbesøg hos ikke faste klienter, skal der betales kontant ved besøgets afslutning. For at undgå unødige misforståelser, kan det omtrentlige beløb oplyses i telefonen, når besøget aftales.

Efter kl 16 samt i weekend og helligdage har Rebild Hestepraksis vagtsamarbejde med Ålborg Hestepraksis, Aars Hestepraksis, Hestepraksis Himmerland og Skovdalens Hesteklinik. Alle dyrlæger er specialiserede i heste og således er din hest sikret optimal og kompetent behandling.

​Kontakt os for tidsbestilling

Vil du høre mere om de behandlinger, vores hestedyrlæge tilbyder, eller ønsker du at bestille en tid, så er du velkommen til at kontakte os. ​

Du kan enten ringe til os på telefon 51 34 78 70 eller ved ikke-akut dyrlægehjælp skrive til vores e-mail rebildhestepraksis@mail.dk. ​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

REBILD HESTEPRAKSIS v/ Johanne Juul 

Skovhusevej 38, 9574 Bælum

Klik her for rutevejledning

CVR: 39255863

Kontakt os

Telefon: 51 34 78 70

SMS: 25 15 78 70

E-mail: rebildhestepraksis@mail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 09.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.